Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beauty by Noémi

Számodra is fontos a bőröd ápolása? Akkor ezt a rovatot imádni fogod!

Professzionális bőr-és szépségápolási szakértőnk minden írásában újabb és újabb titkokat és praktikákat árul el Neked, így elsőkézből, egy profitól ismerheted meg a legfrissebb kozmetikai és arcápolási trendeket! 

Fontosnak tartjuk, hogy segítsünk Neked megismerni bőröd titkait, és rátalálni a legideálisabb bőrápolási rutinra, hogy mindig magabiztosan és egészségtől sugárzóan ragyoghass!
 


Szépülj Te is Noémivel letisztult környezetben, állatkísérletmentes, vegán kozmetikumok használata mellett.
Jelentkezz be egy frissítő arckezelésre:

Facebook: @SzaboNoemiKozmetikus 
Instagram: @szabonoemi_kozmetikus
Tel.: +36-30-348-2505

Így törődj a bőröddel ősszel is

03/10/2022 04:08:53 PM

Míg nyáron inkább arra törekszünk, hogy minél kevesebb rétegben vigyük fel a könnyedebb, bőrünknek szükséges hatóanyagokat, úgy a hidegebb hónapokban gazdagabb textúrájú készítmények is előkerülhetnek, hiszen a kinti hideg levegő és a beltéri fűtés egyaránt kikezdheti bőrünket. A szeles idő a bőr kipirulását, a hideg levegő keringési zavarokat, enyhe fagydaganatot okozhatnak. A bőr dehidratált, sápadt, száraz és érzékeny lehet.

Az öregedés hatása a bőrre

04/04/2022 04:17:00 PM Noémi

Az öregedés természetes folyamat, nem egy kóros állapot, ezt már az elején fontos tisztázni. De mit is jelent a bőr öregedése? Azt, hogy a sejtek „elhasználódnak” az évek során, a sejtszintű regeneráló folyamatok lelassulnak a fiatal szervezetekhez képest, illetve kevésbé pontosak, azaz nagyobb szerephez jutnak a degradáló folyamatok. Tehát az öregedő bőrben minden élettani folyamat lejátszódik, csak lassabban, csökkent módon.

A kollagén szerepe a bőrben

21/03/2022 12:06:00 PM Noémi

A kollagén egy vázfehérje, a sejtek egyik alapvető alkotóeleme, ami a szöveteket rugalmasan köti össze és szervezetünk magától képes előállítani. Tehát valóban sok köze van a ráncokhoz: segít feszesen tartani a bőrt. Természetes módon bomlik le és termelődik újra, idővel azonban egyre kevesebb termelődik, ezért lesznek lazábbak, kevésbé feszesek kötőszövetek, ezáltal a bőr is.

Top of page