Sütik kezelése: A www.herbiovit.hu weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Neked.

Blog

Érdekel a Menta világa?

Kíváncsian érdeklődsz a natúrkozmetikumok iránt? Te is tudatos vásárló szeretnél lenni? Fontos számodra a környezet és a fenntarthatóság? Akkor olvasd el legújabb bejegyzéseinket a témában. Bízunk benne, hogy Te is jobban megismered a gyógynövények használatát, márkánk filozófiáját.

Őszi immunerősítés, 3 tipp az immunrendszer védelemére

Őszi immunerősítés, 3 tipp az immunrendszer védelemére

Ahogy egyre rövidebbek a nappalok, úgy érkezik meg észrevétlenül az egyre hidegebb idő is a mindennapjainkba. Az évszakok változásánál az immunrendszerünk is könnyebben legyengül az átállás alatt, emellett a hűvösebb idő a vírusok és baktériumok terjedésének is kedvez.

Mi a jó alvás titka? 3 tipp, hogy nyugodt éjszakád legyen

Mi a jó alvás titka? 3 tipp, hogy nyugodt éjszakád legyen

A stressz mindenki életében kisebb-nagyobb mértékben jelen van, normális esetben a stresszes helyzet és a hozzá kapcsolódó tünetek csak rövid ideig tartanak és a kiváltó okok elmúltával megszűnnek.

A leégés típusai

A leégés típusai

Ha túl sok időt töltünk kinn a szabadban megfelelő fényvédelem nélkül, akkor nagy eséllyel estére megpirulhat a bőrünk. Az évek alatt egyre károsabb lett az UVA és az UVB sugárzás. Míg a 80-as években elég volt egy kis napolajat magunkra kenni, mindenféle magas faktorú fényvédő nélkül, akkor se égtünk le, addig napjainkban már akár (az autóban ülve leengedett ablakkal) 15 perc alatt is leéghetünk a tűző napon.

Az oldal tetejére